Α.Π.Σ. ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ

2015-06-11 23:48

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφικτύονες (Α.Π.Σ. ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΕΣ) είναι ένας νέος πολιτιστικός και αθλητικός φορέας στην πόλη μας και γενικότερα στον νομό Φθιώτιδας. Άνθρωποι με πραγματικό ζήλο και όραμα ένωσαν τις ανησυχίες τους για το καλό των παιδιών μας και του τόπου μας. Γιατί Αμφικτύονες; Γιατί λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Λαμίας και πριν τις Θερμοπύλες στον χώρο της αρχαίας Ανθήλης δώδεκα ελληνικά φύλα από το 1522 π.Χ. προς τιμή της θεάς Δήμητρας συνεδρίαζαν και συναποφάσιζαν για το μέλλον τους, σε θέματα πολιτικά, κοινωνικά, στρατηγικά και οικονομικά κάνοντας συγχρόνως πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Το σήμα του Συλλόγου είναι η ασπίδα με την περικεφαλαία, όπου στην περίμετρο φέρει δώδεκα τόξα όσα και τα ελληνικά φύλα που συμμετείχαν στις Αμφικτυονίες. Οι τομείς δράσης του Συλλόγου είναι: Πολιτιστικός και αθλητικός.

Ο αθλητικός τομέας θα συμπεριλαμβάνει δυο τμήματα, αυτό της χειροσφαίρισης (χάντμπολ) και του μαζικού αθλητισμού (δρομείς περιπατητές). 

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας μπορείτε να γίνεται μέλη συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά) την αίτησή σας (φόρμα υπάρχει στον ιστότοπό μας). Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ.